Trots att Stockholm är den största staden i Sverige så kan det vara svårt att hitta nya vänner eller ställen där man kan njuta av sina intressen. De sociala klubbarna i Stockholm är ibland något gömda och det kan vara svårt att veta var man hittar dem, men vi har satt ihop en lista där man kan börja leta.

Anslagstavlor

Det låter en aning gammaldags, men faktum är att många mindre klubbar annonserar på lokala anslagstavlor vid hållplatser för lokaltrafik eller i mataffärer. Håll utkik efter lappar med bland annat information om stickningsklubbar, klubbar för barn eller yoga-träffar. Detta är mest relevant i de mindre kommunerna i Stockholm, men det går att hitta guldkorn överallt.

Facebook

De allra flesta har sociala medier nu för tiden och många klubbar använder Facebook till klubb/gruppsidor för att marknadsföra sig själva. Här är det bara att söka efter vilken typ av klubb du är intresserad av och sålla igenom alla söksvar. Här kan du även hitta många olika events som klubbar och grupper ordnar. De flesta är gratis och genom att klicka sig vidare från ett event till ett annat så ser ofta algoritmerna till att du hittar mera sådant du är intresserad av.

Google

Det kan vara så lätt som att söka på den typ av klubb man är intresserad av i Googles sökmotor. Tänk på att cyberrymden är otroligt stor och det finns många inaktuella sidor som kan dyka upp i sökresultatet. Ett tips är att nischa sin sökning så mycket det går med många relevanta ord. Exempelvis kan man söka på “Social klubb Stockholm stickning damer helg” istället för bara “klubb stickning”, då får man oftast ett mer relevant sökresultat.

När man letar efter sociala klubbar i Stockholm så gäller det att hålla ögonen öppna. Fråga gärna människor runt om dig om vad du söker efter, ofta så har någon hört något som de kan tipsa dig om.